Valikko Sulje

Tule mukaan!

Kipinöiden laulajahaku 2020 on nyt auki!

Hae rohkeasti mukaan 26.7. mennessä. Kesän aikana kuoroomme on vapautumassa muutama paikka.

Kerro hakemuksessa ainakin musiikkitaustastasi, äänialastasi, motivaatiostasi ja miksi haluaisit liittyä juuri Kipinöihin. Älä unohda mainita myös mahdollisesta erityisosaamisestasi, kuten beatboxauksesta tai muusta sellaisesta. Lataa liitteeksi myös 2-3 minuutin säestyksetön laulunäyte. Kappaleen voit valita itse ja älypuhelimen äänenlaatu riittää.

Hakemuksen voit lähettää alla olevalla lomakkeella. Kutsumme hakijoita haastatteluun ja toiseen vaiheeseen heinäkuun lopulla hakuajan päätyttyä.

Kipinät harjoittelee joka viikko maanantaisin kello 18–21 24.8. alkaen Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella Rajakadulla sekä muutaman kerran vuodessa kuoroleirillä. Rytmimusiikkiin painottuvan ohjelmistomme lisäksi harjoittelemme myös kuoroimprovisaatiota sekä kierrämme esiintymässä eri puolella Suomea. Keikoilla lauletaan ilman nuotteja.

Kuorolaisilta edellytämme valmiuksia ja intoa harjoitella itsenäisesti sekä sitoutua tavoitteelliseen toimintaan. Kuoron seuraava isompi tavoite on jazzkonserttikiertue Jyväskylä Big Bandin kanssa keväällä 2021.


Tuetut tiedostoformaatit:
amr, m4a, mp3, mp4, ogg, wav