Valikko Sulje

Kaisa Halmemies

Kipinöiden perustaja ja kuoronjohtaja Kaisa Halmemies on musiikin ja kuoronjohdon palkittu ammattilainen, jonka työssä yhdistyvät pop/jazz-laulu, kehollisuus sekä draama ja luovuus.

Kipinät-kuoro on Halmemiehen pitkäikäinen haave rytmimusiikkiin keskittyvästä kollektiivista, jonka kanssa kokeilla uutta ja tähdätä korkealle. Kipinöistä on Halmemiehen ohjauksessa kasvanut taitava, harrastukselleen omistautunut, lämminhenkinen ja tiivis yhteisö. Kesäkuussa 2019 Halmemies palkittiin Kipinöiden johtamisesta arvostetulla Johtajapalkinnolla vokaalimusiikin festivaaleilla Tampereen Sävelessä.

Halmemies on valmistunut kuoronjohtajaksi ja pop/jazz-laulunopettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on opiskellut draamakasvatusta. Tällä hetkellä Halmemies viimeistelee maisteriopintojaan rytmimusiikin kuoronjohdosta (innovative rhythmic choir leading) Tanskan Aalborgin Royal Academy of Musicissa (RAMAssa) sekä musiikkikasvatuksesta Jyväskylän yliopistossa.

Luova ilmapiiri ja musiikin tekeminen ilon kautta ovat Halmemiehen työn kulmakiviä. Kipinöiden lisäksi hän on johtanut useita muita kuoroja jo kymmenen vuoden ajan sekä laulanut itse erinäisissä kuoroissa ja yhtyeissä. Tällä hetkellä Halmemies johtaa Kipinöiden ohella Kosken Laulu-, Rytmihäiriö- ja Landis Singers -kuoroja.