Valikko SuljeLadataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joulun säihkettä -joulukonsertti Tampereen Teekkarikuoron kanssa

9.12.2023

LIPPUKAUPPA

Tamperelainen Teekkarikuoro ja jyväskyläläinen Kipinät-kuoro luovat säihkettä joulun juhlaan! ✨

Kuoroja kuullaan yhteiskonsertissa lauantaina 9.12. klo 14 Taulumäen kirkossa Jyväskylässä. Luvassa on ainutlaatuinen jouluelämys, joka lumoaa soinnillaan ja vie kuulijansa joulun sanoman äärelle rytmikkäiden sovitusten johdattelemana. Sekakuorot esittävät yhdessä ja erikseen niin rakastettuja klassikoita kuin uudempia joululaulujen helmiä.

Kipinät on jyväskyläläinen pop- ja jazzmusiikin ja kuoroimprovisaatioon keskittyvä kuoro, jota johtaa sen perustaja, pop/jazz-laulunopettaja ja palkittu kuoronjohtaja Kaisa Halmemies. Kuoro koostuu noin 45 muusikosta ja musiikin aktiiviharrastajasta. 5-vuotisjuhlavuottaan viettävä Kipinät on rajoja rikkova rytmimusiikin pioneeri perinteikkäässä kuoromaailmassa. Se tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestä, raikkaasta soinnistaan ja tiukasta groovesta.

Teekkarikuoro on vuonna 1985 perustettu Tampereen opiskelijakuorotaivaan kiintotähti. Kuorolaiset ovat pääosin teekkareita, mutta noin 50-henkiseen joukkoon kuuluu myös diplomi-insinöörejä ja muiden alojen edustajia. Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella toimiva kuoro pyrkii elävään sointiin ja monipuoliseen ohjelmistoon unohtamatta kuitenkaan hyvää meininkiä. Teekkarikuoroa johtaa musiikkipedagogi ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri Johanna Lantto.

Jyväskylän konsertin lippuja on saatavilla lippukaupasta ja ovelta.

Peruslipun hinta on 25 € ja alennuslipun (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies) hinta 15 €.
Alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Tiedot

Päivämäärä:
9.12.2023

Tapahtumapaikka

Taulumäen kirkko
Lohikoskentie 2
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *