Valikko SuljeLadataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuvaja & Kipinät: Sun luo

18 syyskuun @ 17:00 - 19:00

Syyskuussa Sonore kaikuu nuorta ja lahjakasta lauluvoimaa, kun lauluyhtye Kuvaja ja popkuoro Kipinät yhdistävät voimansa ensi kertaa konsertissa “Sun luo”. Konsertin kantavina teemoina ovat yhdessä laulamisen sekä läheisyyden voima.
Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä – sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä. Kuvajassa laulavat Anni-Kaisa Haukka, Anna Karjula, Laura Vallenius, Joona Vallenius ja Aleksi Vasko.
Kipinät on valovoimainen rytmimusiikkiin keskittyvä kuoro, joka elää rakkaudesta yhdessä laulamiseen ja vaalii uudella raikkaalla tavalla suomalaista kuoroperinnettä. Kollektiivia johtaa sen perustaja Kaisa Halmemies. Musiikkitalossa on kuullaan taattua kipinöivää meininkiä, rytmikästä groovea ja rikkaita harmonioita.
Jyväskyläläinen Kipinät-kuoro on tullut laajemmalle yleisölle tutuksi Radio Suomipopilla tehdyistä artistiyllätyksistä sekä Talent Suomen semifinalistina. Vuonna 2019 1-vuotias kuoro palkittiin kolmella kultaleimalla sekä kuoronjohtajapalkinnolla Tampereen Sävelessä.
Liput 30/20€ + käsittelymaksu

https://www.ticketmaster.fi/…/kuvaja-kipinat-sun-luo…/305349

HUOM! Konsertti on siirretty tammikuulta syyskuulle ja tammikuussa ostetut liput käyvät suoraan syyskuun konserttiin.

Tiedot

Päivämäärä:
18 syyskuun
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 a
Helsinki, 00100 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://musiikkitalo.fi/yhteystiedot/