Valikko SuljeLadataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tässä on kipinää! – Kipinät-kuoron 5-vuotisjuhlakonsertti Tanssisali Lutakossa

20.5.2023 @ 18:00 - 20:00

Tässä on kipinää! 5-vuotisjuhlakonsertti Jyväskylän Tanssisali Lutakossa lauantaina 20.5. klo 18.00

Kipinät juhlii 5-vuotista taivaltaan juhlakonsertilla Suomen parhaaksi keikkapaikaksi tituleeratussa Tanssisali Lutakossa!

Kuoron lisäksi lavalle nousevat rock-sellisti Elias Kahila sekä rap-artisti ja laulaja Vanni. Kuoroa johtaa Kaisa Halmemies.

Luvassa on taattua kipinöivää meininkiä, kun kuoron vauhdikkaisiin alkuvuosiin palataan musiikin kautta. Konsertin alkupuolella kuullaan hittejä kuoron alkuajoilta, ja mukana on mm. Radio Suomipopin artistiyllätyksistä ja Talent Suomi -kilpailusta tuttuja kappaleita. Toinen puoliaika on rockpainotteisempi, ja silloin kuullaan myös yhteiskappaleita vierailevien artistien kanssa. 

Konsertissa on mukana lainakappaleita mm. artisteilta Antti Tuisku, PMMP, Yungblud, Joni Mitchell, A Great Big World ja Hanoi Rocks sekä tietenkin kuoron omaa tuotantoa Vocal Painting -improvisaatiota unohtamatta. Vaikutteita ammennetaan niin popista, rockista, hiphopista, jazzista kuin kansanmusiikistakin.

Liput:

  • Ennakkoon jelmu.net 20 € / 15 €
  • Ovelta 22 €
  • Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi.
  • RYHMÄLIPPUTARJOUS:
    Jos ryhmässänne on vähintään 10 henkilöä, lipun hinta on 13 €. Jos lähdette porukalla Lutakkoon, kirjoittakaa meille kipinatkuoro@gmail.com 15.5. mennessä ja kertokaa konserttiin tulijoiden nimet. Merkitkää, jos joukossanne on myös kuoronjohtaja, koska hän pääsee konserttiin ilmaiseksi. Lähetämme teille sitten laskun ja laitamme nimet listalle Lutakon lipuntarkastukseen.

Väliajalla voit nauttia Tanssisali Lutakon virvokkeita!

Kipinät on tunnettu valovoimaisesta lavaenergiasta, tiukasta groovesta ja korvia hellivistä harmonioista. “Tässä oli kipinää!” hihkaisi Jorma Uotinenkin Kipsut nähdessään, joten tätä juhlailtaa ei kannata jättää välistä!

P.S. Kipinöiden pukeutumisvärit ovat keltainen, kultainen, musta ja oranssi. Kun saavut keikalle kuoron väreissä, saat pienen yllätyksen.

Tiedot

Päivämäärä:
20.5.2023
Aika:
18:00 - 20:00
Kotisivu:
https://www.jelmu.net/tassa-on-kipinaa-kipinat-kuoron-5v-juhlakonsertti-2052023

Tapahtumapaikka

Tanssisali Lutakko
Lutakonaukio 3
Jyväskylä,
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *