Valikko SuljeLadataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valoo ja voimaa -julkaisu

4.6.2021

Kipinät-kuoro levittää ympärilleen iloa ja valoa

Talent Suomesta tuttu Kipinät-kuoro julkaisee uuden alkuperäiskappaleensa 4.6.2021. Musiikkivideo kappaleesta julkaistaan viikkoa myöhemmin. 

Kuoronjohtaja Kaisa Halmemiehen säveltämä ja Sana Mustosen kanssa yhdessä sanoittama Valoo ja voimaa -kappale on aurinkoinen soulvaikutteinen balladi, jonka keskiössä ovat ilo, valo ja yhteisöllisyyden voima. Tekeillä on myös musiikkivideo, joka on Johannes Myllymäen (Olohuonetuotanto) ja kuorolaisista koostuvan ideointitiimin käsialaa. Sana Mustonen on Hämeenlinnassa asuva sanoittaja, joka on tehnyt sanoituksia monille suomalaisille eturivin artisteille ja yhtyeille, kuten Suvi Teräsniskalle, Robinille ja Yölle.

– Kaisan ja Sanan kappale inspiroi meitä suunnittelemaan videon, josta välittyy yhdessä laulamisen ja tekemisen ilo ja merkitys kuorolaisille. Kokoontuminen yhteen kuvauksia varten pitkän etäjakson jälkeen oli voimaannuttava kokemus koko kuorolle, ideointitiimin jäsen Anna Perkkiö kertoo.

– Olemme haastaneet eri yhteisöjä ja yrityksiä mukaan Valoo ja Voimaa -kampanjaan, jossa pyydämme ihmisiä kertomaan, mistä asioista he saavat elämäänsä valoa ja voimaa. Kannattaa siis seurata #valoojavoimaa -aihetunnistetta ja osallistua itsekin mukaan! kuoron puheenjohtaja Hanna Männikkölahti kehottaa.

Koska kokoontuminen 45-henkisellä kuorolla ei vielä äänitysten aikana ollut mahdollista, kuorolaiset saivat äänittää omat ääniraitansa omilla kotistudioillaan. Äänen editoinnista ja miksauksesta vastasi Jaakko Peltonen ja masteroinnin viimeisteli Jyri Sariola.

Valoo ja voimaa on Kipinöiden neljäs virallinen julkaisu. Viime vuonna julkaistiin Kaisa Halmemiehen teokset Poikkeustilassa ja Hei, joulumieli sekä cover-versio Lady Gagan ja Bradley Cooperin Shallow-hitistä.

– Ollaan haluttu panostaa julkaisuissa originaaliin musiikkiin. Covereitakin on kiva esittää, mutta kyllä tykkään luoda jotain uutta aina kun mahdollista, Halmemies summaa. – Jännittävää, kuinka yleisö ottaa uuden kappaleen vastaan näin Talentin jälkimainingeissa.

Tiedot

Päivämäärä:
4.6.2021

Järjestäjä

Kipinät-kuoro ry
Sähköposti
kipinatkuoro@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *