Valikko SuljeLadataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuvaja & Kipinät: Tästä alkaa joulu

17 joulukuun @ 14:00 - 15:00

Joulukuussa Taulumäen kirkko täyttyy tunnelmasta, kun saamme vieraaksi Jyväskylään Helsinkiläisen lauluyhtye Kuvajan. Tule mukaan aistimaan joulutunnelmaa kanssamme!

Lauluyhtye Kuvaja

Kuvaja on syksyllä 2017 perustettu viisihenkinen lauluyhtye, jonka taiteellisen toiminnan ytimessä on ajatus musiikin hoitavasta voimasta. Syvien tekstien ja rehellisten tulkintojen kautta Kuvaja peilaa musiikillaan ihmisyyttä – sen syviä uurteita ja herkkiä hymyjä.

Ensikonserttinsa jälkeen, syksyllä 2018, Kuvaja on konsertoinut ahkerasti ympäri Suomen Peili- sekä Kuvajan joulu -kiertueidensa kanssa viihdyttäen ja herkistäen yleisöjään kymmenissä konserteissa.

Kuvaja on myös julkaissut äänitteitä joulusta 2018 asti. Vuonna 2021 valmistui kaksi kokonaisuutta: Syli EP sekä Kuvajan ensimmäinen täyspitkä albumi, Tästä alkaa joulu.

Vuosi 2022 on yhteistyön vuosi. Kuvaja esiintyy keväällä tanskalaisen SØNK-lauluyhtyeen kanssa ja syksyllä sekä omalla Syli-kiertueella, että mm. yhdessä jyväskyläläisen Kipinät-kuoron kanssa. Myös joulukiertue toteutetaan yhteistyön voimalla, joten pysy kuulolla!

www.kuvajaofficial.com

Lipuukauppa auki täällä: https://holvi.com/shop/kuvaja/section/kuvaja-ja-kipinat-jyvaskyla-17122022/

Tiedot

Päivämäärä:
17 joulukuun
Aika:
14:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Taulumäen kirkko
Lohikoskentie 2
Jyväskylä, 40100 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *