Valikko SuljeLadataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kosken laulu & Kipinät: Joulumielellä Äänekosken Valtuustosalissa

8.12.2022 @ 19:00 - 20:30

Äänekoskelainen Kosken Laulu ja jyväskyläläinen Kipinät-kuoro yhdistävät voimansa Joulumielellä-konsertissa Äänekosken valtuustosalissa torstaina 8.12. klo 19.00.
Konsertissa kuullaan raikkaita ja rytmikkäitä sovituksia tutuista jouluisista kappaleista sekä aivan uutta joulumusiikkia. Konsertti kestää noin 1,5 h sisältäen väliajan. Kuorot esiintyvät yksin ja yhdessä suurkuorona. Kuoroja johtaa Kaisa Halmemies, jonka sävellyksiä ja sovituksia kuullaan myös useita.
Liput 15 € ennakkoon kuorolaisilta ja Livetosta sekä puoli tuntia ennen ovelta. Alle 12-vuotiaat maksutta.
Ennakkoliput: www.kipinatkuoro.fi

Kosken laulu

Kosken Laulu on vuonna 1981 perustettu rytmikäs äänekoskelainen sekakuoro. Vuodet ovat hioneet kuoroa tehden siitä virkeän, energisen ja hyvän yhteishengen omaavan kuoron, jolla on pientä pilkettä silmäkulmassa. Kuorolaisemme tulevat muun muassa Äänekoskelta, Jyväskylästä, Suolahdesta sekä muilta lähialueilta. Kosken Laulu kuuluu Äänekosken Koskela opiston piiriin.

Laulajia kuorossamme on tällä hetkellä liki 30 ja sopiva harjoittelutila on löytynyt Hietaman Nuorisoseurantalolta. Kosken Laulu on aina houkutellut monen ikäisiä laulajia. Mukavassa porukassa nuoruuden into ja iän tuoma kokemus täydentävät hyvin toisiaan. Kuoroa johtaa jyväskyläläinen Kaisa Halmemies.

Nettisivut: https://koskenlaulu.webnode.fi/

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2022
Aika:
19:00 - 20:30

Tapahtumapaikka

Äänekosken kaupungintalo, Valtuustosali
Hallintokatu 4
Äänekoski, 44100 Suomi
+ Google Map

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *